30 januari 2020

Bouwderij BV eerste bedrijf in Nederland met KOMO-keurmerk voor aardbevingsbestendige houtskeletbouw

Vandaag hebben wij het KOMO-certificaat voor zowel houtskeletbouw als óók voor aardbevingsbestendige houtskeletbouwconstructies ontvangen! Bouwderij BV is in Nederland het eerste houtskeletbouwbedrijf die het certificaat heeft ontvangen voor aardbevingsbestendige constructies.

Vorig jaar ontvingen we van SKH het STIP®certificaat, nu hebben we ook het KOMO®certificaat. We zijn hier trots op! Het KOMO-keurmerk is hét keurmerk voor de Bouw, het bewijs voor kwaliteit! Alles met het KOMO-keurmerk voldoet aan alle wettelijke eisen en aan kwaliteitseisen die professionele marktpartijen stellen.

Een nieuwe wet “Wet kwaliteitsborging voor bouwen” (Wkb) gaat er komen. Deze wet betekent dat ‘de bouwer’ verantwoordelijk wordt voor het geleverde product. Middels het KOMO®certificaat kunnen wij onze klanten een product leveren die voldoet aan de door de overheid gestelde eisen.

Het certificaat is uitgereikt door Peter Verhoeven van SKH, hierbij aanwezig was een deel van ons personeel en Hemmo de Groot van Economische Zaken, Gemeente Groningen.

Kies je voor een product van Bouwderij BV dan kies je voor kwaliteit, nu ook met keurmerk!

Ga hier naar de website van KOMO

Meer over aardbevingsbestendig bouwen