17 juli 2020

Jubileum en zomervakantie

1 augustus 2020 bestaat Bouwderij BV 12,5 jaar. Vanmiddag hebben we hier met ons mooie team bij stilgestaan, een terugblik gedaan naar de start en de vele pieken die we mochten meemaken in de groei van ons bedrijf naar wie we nu samen zijn. We zijn dankbaar voor wat we als team mogen neerzetten voor onze klanten. Veelal unieke bouwwerken. Samen zetten we een prachtig product neer waarbij we inmiddels zelfs certificeringen als STIP en sinds begin 2020 KOMO mogen toevoegen.

In verband met Corona hadden we een besloten settting voor het vieren van het jubileum, we zijn blij dat dit als team in deze tijd weer mogelijk is. De jaren zijn voorbij GEVLOGEN. Feest vandaag, samen genoten we van heerlijk eten en drinken maar hebben ons ook laten verrassen door een vliegende demonstratie. Een valkenier liet ons oog in oog staan met o.a. een uil, gier, buizerd, oehoe en een zeearend. Prachtig was het, dit ook om de dieren op de hand te houden of andere hulp te bieden.

Wij gaan nu nagenieten van het feest en staan in verband met Bouwvak Noord graag vanaf maandag 10 augustus 2020 weer voor u klaar!

Een zomerse groet van team Bouwderij BV

Lees meer over houtskeletbouw