1 juli 2020

Unieke bouwprojecten

Al bijna 12,5 jaar mogen wij met veel expertise en plezier prachtige bouwwerken neerzetten voor onze klanten. Dit ook in de afgelopen maanden terwijl het Coronavirus ons land heeft getroffen. We zijn blij met de versoepelingen van maatregelen die er inmiddels weer zijn en hopen dat het goed gaat met u.

Uitgelicht: zowel in de fotoslider als hieronder foto’s van twee projecten die kortgeleden zijn geplaatst. Houtskeletbouw van Bouwderij BV, de afbouw gebeurd bij het ene project door een aannemer, de andere door de klant zelf. De ene woning staat op een nieuwe kavel, de andere woning op de plaats waar een oude boerderij stond. De ene woning krijgt op het dak riet en buitenmuren van metselwerk en houten delen, de ander dakpannen met buitengevels van voornamelijk hout op een gemetselde onderlaag.

 

 

 

 

 

In de afgelopen 12,5 jaar waren wij onderdeel van veelal unieke bouwprojecten met daarbij een eigen ‘verhaal’. Wij helpen mensen binnen gestelde randvoorwaarden dromen te realiseren. Bouwderij BV denkt met de klant mee en blijft dat in de toekomst graag voor u doen.

Een jubileum mag gevierd worden, wij gaan dat doen maar door Corona zal dat plaatsvinden in een kleine en besloten setting.

Lees meer over houtskeletbouw