Energieneutraal bouwen

Wilt u energieneutraal bouwen en wonen? Bouwderij heeft goede ervaring met het bouwen van energieneutrale woningen en helpt ook u graag met het realiseren van deze wens.

het huis van de toekomst

Houtskeletbouw is de perfecte basis voor het realiseren van een energieneutrale woning. Met toepassing van de juiste materialen en isolatiewaarden worden de prefab woningelementen in onze timmerwerkplaats nauwkeurig vervaardigd en op locatie in elkaar gezet.

Energieneutraal bouwen met prefab houtskeletbouwEnergieneutraal bouwen volgens een concreet bouwplan

 

 

 

 

 

Maar energieneutraal bouwen en wonen is meer dan alleen houtskeletbouw. Belangrijke aandachtspunten zijn de buitenkozijnen met glas, een balans- en ventilatiesysteem, duurzame energiebronnen als aardwarmte en zonne-energie en het niet gebruiken van fossiele brandstoffen. Voor al deze zaken heeft Bouwderij de juiste contacten.

Energieneutraal bouwen van begin tot eind

Om het eindresultaat van uw woning optimaal te laten zijn zal uw woning in de voorbereidingsfase volledig worden uitgewerkt in een concreet bouwplan. Dit bouwplan zal worden beoordeeld door specialisten op het gebied van energieneutraal bouwen en wonen.

11 Energieneutraal bouwen13 Energieneutraal bouwen

 

 

 

 

 

Bouwderij kan voor het bouwen van een energieneutrale woning de houtskeletbouw leveren, het bouwplan realiseren en de projectleiding verzorgen. Ook wanneer u zelf mee wilt bouwen.

Kortom: bouwt u met Bouwderij energieneutraal dan bouwt u optimaal!