Onze werkwijze: korte lijnen en begeleiding van a tot z

Bouwderij werkt voor kleine en middelgrote aannemers en voor particuliere opdrachtgevers. We begeleiden onze opdrachtgevers graag gedurende het gehele proces en houden de lijnen kort.

Tekenwerk

Zodra een opdracht duidelijk is omschreven, maken onze tekenaars de werktekeningen definitief. We maken daarbij gebruik van de tekeningen van de architect en voegen onder andere de constructieve gegevens, details, elektra en juiste maatvoering toe. Er is veel informatie nodig om de werktekeningen te kunnen maken. Daarom is het belangrijk dat de bouwkundig aannemer, installateur, architect en constructeur vroegtijdig betrokken worden door de opdrachtgever en ons de benodigde informatie tijdig en compleet verstrekken.

Fabricage van HSB-elementen

Zodra de werktekeningen zijn goedgekeurd, plannen wij de fabricage van de benodigde HSB-elementen in. Vanuit de werktekeningen worden direct de digitale productietekeningen en bijbehorende bestanden gemaakt waarmee we de machines in onze fabriek aansturen. Met deze werkwijze hebben al onze medewerkers altijd de juiste tekeningen paraat.

Voorafgaand, tijdens en na de fabricage voeren wij uitgebreide kwaliteitscontroles uit. De resultaten van deze controles bewaren wij digitaal zodat we aan het eind van het proces altijd een compleet dossier hebben.

Wij produceren alle houtskeletbouw-elementen onder het KOMO-productcertificaat Houtskeletbouw.

Montage

Doordat wij over een eigen enthousiaste montageploeg beschikken, kunnen wij desgewenst na fabricage de elementen ook zelf op locatie monteren.