"Iedere dag mogen wij werken aan unieke projecten"

Bouwderij is een familiebedrijf. Elke dag werken wij aan unieke HSB projecten waarmee wij onze bijdrage leveren aan een mooie woning of een mooi gebouw voor onze klanten. Houtskeletbouw kunnen wij in allerlei vormen en maten tekenen, produceren, leveren en monteren. Ook de variatie in materiaaltoepassingen en de compleetheid van onze dienstverlening vallen op. Denk hierbij aan het inbouwen van kozijnen en elektradozen en bijvoorbeeld het aanbrengen van gevelbekleding in onze fabriek.

“Niet de fabriek, maar ons personeel vormt het bedrijf”

Bouwderij beschikt over een team van uiterst vakkundige en opgeleide medewerkers die dagelijks meedenken over hoe we onze producten en processen verder kunnen ontwikkelen. Thema’s als milieu en duurzaamheid komen daar veelvuldig voorbij. We maken onze projecten met een hecht team, een team waarin iedere speler nodig is. No-nonsense, vakkundig en gedreven.

Als vanzelfsprekend vinden wij het eindresultaat belangrijk, net als hoge kwaliteit en het contact met onze klanten en leveranciers. Bij elk project zetten wij ons maximaal in om het tot een succes te maken.

Alex Dees, Bedrijfsleider Bouwderij BV