Timmerman met gereedschapsriem

Over ons

Bouwderij is een energiek familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in de houtskeletbouw. We zijn gevestigd op bedrijventerrein Eemspoort in Groningen en zijn met name actief in de drie noordelijke provincies van ons land. Met een team van ongeveer vijfendertig collega’s produceren en monteren wij dagelijks houtskeletbouwelementen. We staan vooral bekend om ons enthousiaste en loyale team van medewerkers, de hoge kwaliteit van het maatwerk dat wij leveren en het goed kunnen meedenken met onze opdrachtgevers. Tevens hechten wij eraan ons in te zetten voor zero waste, een wereld zonder afval.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze enthousiaste medewerkers zijn vakmensen die alleen mooie dingen maken niet voldoende vinden. We willen echt waarde toevoegen door goed mee te denken met onze opdrachtgevers. Met de inzet van de talenten van onze medewerkers kijken we bovendien continu op welke wijze we onze producten verder kunnen ontwikkelen.

Aanvullend beschikken we als organisatie over de juiste zekerheden en voldoen we aan de eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. We laten dit regelmatig onafhankelijk toetsen om daarmee ons Bouwgarant keurmerk te behouden. We produceren alle houtskeletbouwelementen tevens onder het KOMO-productcertificaat Houtskeletbouw en zijn KOMO-gecertificeerd voor aardbevingsbestendig bouwen. Daarmee wordt bevestigd dat onze houtskeletbouwelementen en ons bouwsysteem overeenstemmen met de technische specificaties en voldoen aan alle eisen.

Afvalreductie en onze bijdrage aan zero waste

De wereld echt veranderen dat lukt ons niet van vandaag op morgen. Maar iedere stap is er een en daarom kijken we bij alles wat we doen op welke wijze we kunnen bijdragen aan een wereld zonder afval. Zo beschikken we over een afvalpers en zamelen we ons afval altijd gescheiden in. We laten het afval waar mogelijk recyclen tot andere grondstoffen en producten. Ook zijn onze machines dusdanig ingesteld dat er geen materialen worden verspild. Voor de isolatie van elementen maken we gebruik van cellulose, oftewel gerecycled papier met toevoeging. Dit doen we dusdanig dat er nooit meer dan een emmer isolatie-afval per woning ontstaat.